Çudit “mbreti i tallavasë” Muharrem Ahmeti: Fitoj 15 mijë Euro për një dasmë

Muharrem Ahmeti, i cili njihet si “mbreti i tallavasë” i ftuar dje në mbrëmje në emisionin “Zonë e lirë” rrëfeu disa sekrete nga jeta e tij. Në lidhje me pasurinë nga muzika ai pranoi për Arian Çanin se fiton 15 mijë Euro për një dasmë. 33 vjeçari i martuar dhe me një vajzë është më i kërkuari në ahengje familjare.