Cristiano Ronaldo nuk e vë maskën, video ku i tërhiqet vëmendja bën xhiron e rrjetit

Gjatë ndeshjes Portugali-Kroaci, e vlefshme për Ligën e Kampioneve, futbollisti i famshëm Cristiano Ronaldo ka qenë duke e shijuar nga tribuna.

Ai ka thyer rregullat duke mos e vendosur maskën dhe për këtë i është tërhequr vēmendja.

Një anëtare e stafit i është afruar për t’i kërkuar ta vendosë dhe Ronaldo e ka zbatuar menjëherë.

Kjo video po bën xhiron e rrjetit, pasi vendosja e maskave është detyrim dhe asnjë nuk është i privilegjuar.