Çmendet Instagrami, Xhesika Berberi & Adrola Dushi ndajnë Jennifer Lopez me njëra-tjetrën

Dy modelet shqiptare që kanë vendosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për karrierë, kanë qenë në një event në Las Vegas. Mikeshat Xhesika Berberi dhe Adrola Dushi bënë secila nga një foto me këngëtaren Jennifer Lopez para banerit të eventit, foto që i postuan në Instagram. Kaq u desh që të “çmendej” Instagrami nga komentet e adhuruesve të JLo, të cilen dy vajzat shqiptare patën rastin ta takon, dhe ta ndanin me njëra-tjetrën për një përqafim dhe foto.