Çifti i parë në Ferma VIP: Dijonisi puth Baby G

Baby G dhe Dijonisi kanë thënë se mes tyre nuk po lind një histori dashurie, por ngacmimet dhe provokimet kohëve të fundit na tregojnë tjetër gjë. Teksa pozonin së bashku para pasqyrës, ishte Dijonisi ai që puth Baby G në qafë.

Ngacmimet e tyre nuk kanë mjaftuar me kaq, pasi fermeri me batuta në anglisht i thotë Baby G që e dashuron aromën e saj.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Po, zemër!

Dijonisi: Çfarë po bën e dashur? Çfarë po ha? Më thuaj. çfarë po ha?

Baby G: Po ha qofte

Dijonisi: Pra, të vjen era qofte? E dua aromën tënde

Revista Who