Charles Bukowski zbulon anën e errët të festave të Krishtlindjeve: Ata tentonin të dukesh seksi, homoseksualë dhe…

“Erdhi koha për ahengun e Krishtlindjeve. Ishte data 24 Dhjetor. Aty kishe pije, ushqim, muzikë dhe vallëzim. Unë nuk i pëlqeja ahengjet. Unë nuk dija të vallëzoja dhe njerëzit më frikësonin, në veçanti njerëzit në kësi lloj ahengjesh. Ata tentonin të dukesh seksi, homoseksualë dhe mendjemprehtë, dhe gjithashtu ata shpresonin se ishin shumë të mirë atë që e bënin, por ata nuk ishin. Ata ishin shumë të këqinj në këtë punë. Tentimi i tyre i vazhdueshëm e përkeqësonte edhe më shumë atë.”