‘CFDA’ ndan çmimet në fushën e modës për vitin 2023

Këshilli i Stilistëve të Modës në Amerikë (CFDA) ndau çmimet në fushën e modës për vitin 2023. CFDA është një organizatë, e cila ka për qëllim të forcojë ndikimin dhe suksesin e stilistëve amerikanë në botë.

Anëtarët e këtij këshilli, ku përfshihen redaktorë mode, stilistë, blogerë, votuan dhe ja cilët janë fituesit e këtij edicioni:

Stilistja e vitit për veshjet e femrave: Catherine Holstein për Khaite

Stilisti i vitit për veshjet e meshkujve: Willy Chavarria për Willy Chavarria

Çmimi i Ikonës së Modës 2023: Serena Williams
Stilistet më të mira të aksesorëve: Ashley dhe Mary-Kate Olsen për The Row

Çmimi ndërkombëtar: Jonathan Anderson për J.W. Anderson dhe Loewe
Çmimi i bordit të drejtuesve: Vera Wang
Stilistja e vitit: Rachel Scott për Diotima
Çmimi në nder Geoffrey Beene: Maria Cornejo për Zero Maria Cornejo

Çmimi i Medias në nder të Eugenia Sheppard: Alina Cho
Çmimi në nder Eleanor Lambert: Domenico De Sole
Çmimi i Inovacionit: Gwyneth Paltrow për Goop

News Arkiva