Çfarë sheh Armina për herë të parë tek një mashkull? Bloggerja i shuan kureshtjen ndjekësve

Armina Mevlani është një nga bloggeret më të ndjekura në vendin tonë, për shkak të elegancës dhe shijes së saj të hollë.

Shpesh në hapësirën e saj të “Instagram-it”, Armina i jep mundësinë fansave ta pyesin për kuriozitetet e tyre. S

humica e pyetjeve sigurisht lidhen me modën, estetikën dhe këshillat nga Armina. Ndërsa sot në një nga pyetjet, një fans kërkon të dijë se çfarë sheh Armina tek një mashkull për herë të parë.

“Shikoj sa më bën për të qeshur. Pastaj më intereson ambicia e tij, shija në muzikë dhe nëse ndajmê të njëjtat parime”, përgjigjet Armina. Bloggerja është në një lidhje prej vitesh me Shkëlzen Berishën dhe duket se janë këto cilësi që e kanë për vete Arminën.