Çfarë bën një burrë i dashuruar?

Dashuria është një ndjenjë e thjeshtë dhe komplekse në të njëjtën kohë. Ne biem në dashuri me një person të veçantë, në mënyrë spontane, ajo që e bën atë unike në sytë tanë është mënyra se si ajo na bën të ndjehemi, zëri i saj, pamja e saj fizike, lëkura e saj, një sërë karakteristikash.

Të biesh në dashuri është e thjeshtë, në fillim marrëdhënia është një shakullinë e ndjesive unike dhe e gjitha është pozitive. Me kalimin e kohës ndjenja ndryshon, nëse është një dashuri e vërtetë dhe e sinqertë në realitet ndjenja përmirësohet dhe dashuria rritet dita ditës, edhe nëse seksualiteti dhe tërheqja pësojnë një rënie normale pas disa muajsh. Le të themi se megjithëse dëshira që kemi për tjetrin mund të jetë më pak pulsuese, cilësia e marrëdhënieve në të vërtetë përmirësohet pasi me kalimin e kohës mësojmë se si të kënaqemi me njëri-tjetrin, cilat janë gjërat që tjetri pëlqen më shumë.

Një rënie e libidos është normale dhe nuk është domosdoshmërisht një shenjë që partneri nuk na do më, ringjallja e dëshirës për një çift me kalimin e viteve është më e lehtë nga sa mund të mendoni.

Dashuria ka gjithashtu një anë të komplikuar, universi mashkull dhe femër është shumë i ndryshëm dhe kjo diferencon mënyrën e tyre për të shprehur atë që ndjejnë. Për fat të mirë, një burrë i dashuruar ka tendencë t’i dërgojë disa shenja të dashurës të tij.

Shenjat se partneri juaj ju do vërtetë

Burrat dhe gratë i shprehin ndryshe ndjenjat e tyre të dashurisë. Gruaja është shumë më e ndjeshme ndërsa burri ka tendencë të jetë më i vështirë, një qëndrim që mund të shkaktojë konfuzion tek një grua që synon të kuptojë se në çfarë mase është i dashuruar burri i saj.

Për fat të mirë, ka shenja të qarta sipas Emma Scali, praktikuese stërvitore dhe terapiste, të cilat janë:

Trupi i tij pasqyron emocionet

Për Emma Scali, trupi tradhton ndjenjat. Kjo shenjë është veçanërisht e dobishme në fillim të takimit. Një burrë i interesuar për një grua do të tentojë të përjetojë djersitje të tepërt, palpitacione, skuqje dhe mund të duket i ngathët dhe i ngurtë. I gjithë faji i stresit të shkaktuar nga gruaja në fjalë e bën atë të ndjehet i destabilizuar.

Dëshira e shoqëruar me dashuri

Dëshira dhe dashuria shpesh udhëtojnë dorë për dore, dëshira mund të shfaqet pa dashuri, por një çift në përgjithësi bie në sy, sepse ndryshe nga një marrëdhënie miqësore, dashuria nënkupton praninë e marrëdhënieve seksuale dhe tërheqjen. Emma Scali shpjegon dualitetin midis dëshirës dhe dashurisë nga një këndvështrim filozofik dhe kujton se dashuria i jep një “vlerë” asaj që do, në kundërshtim me atë që dëshiron.

Për më tepër, kur e doni dëshironi ta zgjasni këtë marrëdhënie të bërë nga dëshira dhe dashuria në planin afatgjatë dhe estetika e trupit luan një rol optimal në këtë kuptim sepse ushtron tërheqje.

Të përmend shpesh

Për të zbuluar nëse ju do, duhet të pyesni disa miq të përbashkët. Kur një person është në zemrën dhe mendjen tuaj, i kushtoni vëmendje, e përmendni shpesh. Nëse ai flet për ju, nëse ju ka prezantuar me miqtë dhe familjen, padyshim që ju jeni një person i rëndësishëm për të dhe që e merrni këtë marrëdhënie me një farë serioziteti.

Ai ju përfshin në projektet e tij

Kjo vlen edhe për një grua, në varësi të rëndësisë që i jepni një marrëdhënieje, planeve tuaja për ndryshime në të ardhmen. Nëse ai ju pëlqen, por nuk ju do, ai do të propozojë të kaloni disa fundjava së bashku, por nëse ai ju do, ai mund të dëshirojë të krijojë një familje me ju. Kur një burrë imagjinon të ardhmen e tij me një person është një shenjë dashurie.

Ai kujdeset për ju

Çfarë do të thotë të kujdesesh për një person? Sigurohet që ajo të jetë mirë, e kënaqur dhe e lumtur sepse ndjen që lumturia e përbashkët varet nga lumturia e saj. Në këtë kontekst, Emma Scali ka identifikuar shenja të pagabueshme:

Ju inkurajon: Nëse ai ju mbështet dhe inkurajon të jeni versioni më i mirë i vetvetes ai padyshim që ju do.

Ai ju këshillon: ju ndihmon të kuptoni se e ka marr malli për ju, sepse më e mira është afër zemrës së tij. Kjo pasqyrohet në çdo fushë, për shembull duke ju ndihmuar të zgjidhni shampon më të përshtatshme për flokët tuaj.

Ai ju ndihmon: kur e di që keni nevojë ju ndihmon dhe ju tregon se mund të mbështeteni tek ai.

Sidoqoftë, theksohet se secili person ka mënyrën e tij për të shprehur dashurinë e tij.

Ai gjen kohë për t’ju dëgjuar

Kur ka diçka që nuk shkon, ai menjëherë e kupton atë dhe gjen kohë të flasë me ju. Është e rëndësishme për të, që të dijë se çfarë ju shqetëson dhe si ta zgjidhni çështjen në mënyrë që qetësia të mbretërojë në zemrën tuaj. Ai do të gjejë gjithmonë mënyra për t’ju bërë të ndjeheni më mirë.

Burimi / https://www.chedonna.it/