Celulit dhe strija, Rina Balaj ‘guxon’ dhe shfaqet pa ndërhyrje në fotografi

Rina Balaj ‘guxoi’ dhe u shfaq pa ndërhyrje në fotografi në llogarinë e saj në Instagram.
Artistja doli me strija dhe celulit, por sërish duket bukur dhe me forma perfekte të trupit.

Kush do guxonte ta sfidonte Rinën me të njëjtat foto?/Prive.al