Cardi B bën tatuazhin e saj të parë në fytyrë

Cardi B vendosi pak bojë të freskët në fytyrën e saj.

Në një video në Instagram të postuar nga artisti i tatuazheve Robinson De Los Santos të dielën, reperjae hitit “Bodak Yellow” mund të shihet duke shtuar disa vepra arti në nofullën e saj.

Në klip, Cardi mbulon fytyrën e saj ndërsa Santos shton letra në fytyrën e saj me bojë të kuqe.

Fansat kishin reagime të ndryshme ndaj postimit, me një koment: “O Zoti nuk është një veprim i mirë”.Të tjerë mbrojtën vendimin e Cardi, me një shkrim: “Trupi i saj është zgjedhja e saj dhe ajo që ajo bën nuk ndikon as në jetën tuaj të përditshme”.

Ndërsa një llogari e fansave të Cardi ndau gjithashtu një selfie që tregonte tatuazhin e ri të fytyrës së yllit, as ajo dhe as Santos nuk kanë postuar një pamje nga afër të dizajnit ose nuk kanë zbuluar kuptimin e tij.

Cardi, 29 vjeç, i paralajmëroi fansat se po mendonte të vinte emrin e djalit të saj , Wave, në fytyrën e saj në janar, por asnjë nga shkronjat pranë mjekrës së saj nuk duket të jetë “W”.

Cardi, 29 vjeç, i paralajmëroi fansat se po mendonte të vinte emrin e djalit të saj , Wave, në fytyrën e saj në janar, por asnjë nga shkronjat pranë mjekrës së saj nuk duket të jetë “W”.