Capital T thotë se iu prishën planet e këtij viti (FOTO)

Pandemia ka prishur planet e pothuajse gjithë botës.

Koronavirusi ka bërë që njerëzit të izolohen në shtëpi duke e pamundësuar punën apo çdo aktivitet tjetër.

Njësoj ka bërë edhe me Capital T.

Reperi tha se planet e këtij viti I janë prishur.

Përmes një postimi në Instagram, ai tha se I ka bërë disa plane edhe më të mira.

“A u prishën planet e juaja këtë vit, edhe të miat por e dini çfarë bëra, disa më të mira dhe do ta shkatërroj gjithë këtë vit tashmë të shkatërruar”, ka shkruar reperi.