Capital T në kopertinën e re të revistës “Story”!

Capital T rrëfen gjithçka në intervistën ekskluzive për kopertinën e revistës “Story”.
Çfarë e frymëzoi për të krijuar gjatë karantinës albumin e tij të katërt “SKULPTURË”, që do të lançohet më 1 Tetor, dhe pritet ta nxjerrë në treg në të gjitha platformat dixhitale.
Vijon…