Burrë dhe bashkëpunëtor në muzikë, Gili një jetë e pandarë nga Ilir Berani

Këngëtarja e njohur nga Kosova, Gili ka ndarë me miqtë foton e dashurisë me Ilir Beranin, bashkëspunëtorin në muzikë dhe bashkëshortin prej një jete, Ilir Beranin. Ky është shembulli i dashurisë së vërtet mesa duket e një çifti qe edhe pse janë pjesë e muzikës dhe artit arrijnë ta mbajnë pasionin të ndezur gjithë jetë. Gili sot 50 vjeçe duket se ka ndryshuar shumë pak në pamje, që nga dita kur u martua me Ilirin.