“BRIT Awards 2021” i pati të gjitha. Ju njohim me të veshurit më bukur

Mbrëmjen e kaluar u mbajt “BRIT Awards 2021″ dhe ishte hera e parë në më shumë se 1 vit që organizohet një event kaq i madh në ambjent të mbyllur dhe me publik, sigurisht duke respektuar distancën. Vëmendjen e morën veçanërisht veshjet e personazheve të njohur të cilët parakaluan më glam se kurrë në tapetin e kuq.

Më të bukurat ua listojmë më poshtë, por në krye qëndron Dua Lipa.

Komentin e bëni ju vetë…