Brenda vilës superluksoze të Pamela Anderson

Daily Mail ka vendosur të na prezantojë me vilën superluksoze të yllit Pamela Anderson në Malibu, e cila së fundmi ka kërkuar ta lëshojë me qira. Këtë vilë luksoze Pamela e ka blerë në vitin 2008 me një çmim prej 1.8 milionë USD, dhe vlera me të cilin kërkon ta lëshojë më qira është 70 mijë USD në muaj.