Brenda shtëpisë së Armina Mevlanit, bardhësi dhe elegancë (FOTO)

Armina Mevlani është një nga bloggeret më të ndjekura shqiptare. Ajo shfaqet gjithmonë e kuruar dhe shumë stil. Por duket se shija e saj e hollë nuk ka munguar as në dekorimin e shtëpisë. Nga disa pamje të publikuara në ‘Instastory’, ku shfaqen macet e saj, mund të dallosh lehtë edhe disa nga ambientet e shtëpisë.

Armina-2

Armina-3

Në të mbizotëron ngjyra e bardhë dhe dekori është mjaft elegant. Edhe pse pamjet nuk janë fort të qarta, në to kuptohet qartë ‘dora’ e Arminës në dekor.