Brenda shtëpisë mahnitëse të Edona Llalloshit

Këngëtarja Edona Llalloshi ishte protagoniste në Prive. Në një intervistë nga shtëpia e saj të cilën e zbuloi për kamerën e emisionit tonë ajo shpalosi shumë gjëra nga karriera dhe jeta e saj private, të cilat shihen në video.