Brenda shtëpisë luksoze të Erik Lloshit, këngëtari hap dyert

Erik Lloshi është një nga ata këngëtarë që nuk nguron të ndajë momente të veçanta nga përditshmëria me të gjithë. Herë zbulon detaje të jetës private, ose në raste të tjera tregon më të rejat nga profesioni. Këtë herë Erik ka treguar një nga ambientet e shtëpisë së tij të re. Ajo që ka zgjedhur të publikojë duhet të jetë dhoma e ndenjes e cila është e arreduar me shije dhe ofron komoditet, shkruan Who. Shtëpi e ëmbla shtëpi”, ka qenë përshkrimi që ka vendosur ai në foton përkatëse.