Brenda show-t të “The Miss Globe 2023”, detaje nga nata magjike në Durrës

Brenda show-t të “The Miss Globe 2023”, detaje nga nata magjike në Durrës

Vajzat nga 5 kontinentet që gjatë ditëve të qëndrimit, udhëtuan ndër qytetet shqiptare, zhvilluan shumë aktivitete ndër të cilat, mbjellja e farave të sjella prej tyre në Kopështin Botanik me mesazhin “Toka eshte shtepia jonë”, “ No plan B no Globe B, “Mini Olimpic Game” (Mini Lojërat Olimpike) për të përcjellë mesazhin. Jeto shëndetshëm.

Top 5 u shpallën, USA, Nigeria, Philippinet, Spain, Malaysia.

Fituesja Manvin Khera, nga Malajzia ka pushtuar pothuajse të gjitha portalet e veçanërisht ato që merren me konkurset e bukurisë.

Producenti dhe regjisori Petri Bozo me grupin e tij të punës ka sjellë edhe këtë herë emocione për teleshikuesin nëpërmjet ekranit të RTSh-së po ashtu duke dhuruar emocione jo vetem për konkurentet por edhe për performuesit në këtë spektakël.

www.story.al