Brenda ‘Ishullit të seksit’, 60 femra në shërbim të 30 meshkujve për t’u plotësuar dëshirat

Një video është duke bërë xhiron e rrjetit, në të cilën reklamohet “Ishulli i Se.ksit”, ku ofrohet shërbim sek.sual pa limit, dro.gëra, alkool, festë, prezervativë pa limit dhe nga dy femra për 30 klientët e saj.
S-2
Ky udhëtim zhvillohet në Cartagena, Kolumbi dhe klientët do të kenë mundësi që të akomodohen në dhoma hoteli të mira, ku për 30 meshkujt do të jenë në dispozicion plot 60 femra ‘hot’, pra nga dy për secilin në dispozicion për 24 orë në ditë.
S-3
S-4
Meshkujt mund t’i ndërrojnë femrat çdo moment kur duan, ndërsa vlen të përmendet se arsyeja përse zhvillohet në Kolumbi është për shkak se në këtë shtet pro.stitu.cioni është i ligjshëm prej moshës 18 vjeçare.
S-5
S-6
“Çdo femër është aty për t’ju kënaqur, nëse keni ndonjë fantazi se.ksuale, ju lutem na i thoni sepse do kujdesemi që ato t’ua përmbushin. Mos u shqetësoni sepse të gjitha vajzat janë të kontrolluara për SST. Prezervativët janë të detyrueshëm”, thuhet në këtë video që i bën promo këtij ishulli të se.ksit, ndërsa udhëtimi që zgjat tre netë dhe katër ditë kushton 5000 mijë dollarë.

https://www.youtube.com/watch?v=_B0c_hP12Ts