Brad Pitt dhe Leonardo DiCaprio në Kanë, femrat s’dinë kë të zgjedhin mes dy shokëve!

Brad Pitt dhe Leonardo DiCaprio ishin dje të pranishëm në premirën e filmit të Quentin Tarantino “Once Upon A Time In Hollywood” në Festivalin e Filmit në Kanë. Ata parakaluan në tapetin e kuq të Kanës dhe morën vëmendjen e të gjithëve, shkruan Who. Nëse do t’ju duhej të zgjidhnit mes dy aktorëve të Hollywood, cilin preferoni?