Bora Zemani: Unë nëna e djalit Arbor në të 20-at, pse ndjehem shumë gati fizikisht dhe psikologjikisht

Ndërkaq Bora Zemani i merr emisionin Ilda Bejlerit ishin titujt e portaleve pasi njoftove ndjekësit se do të moderosh këtë sezon “Bar Skedina”. Si ndodhi që t’u dha ky program?
Nuk ka asgjë të çuditshme në këtë mes. Ndodh shpesh çdo fillim sezoni të bëhen ndryshime në çdo televizion. Nuk gjej arsye tjetër përveç dëshirës për klikime me ato tituj që nuk ishin fare të provokuar as nga unë e as nga Ilda. “Bora Zemani i merr emisionin” ishte më e pakta, sepse kishte tituj të tjerë edhe më të egzagjeruar. Por ndodh edhe kështu me portalet… E rëndësishme është që edhe unë, edhe Ilda ndjehemi mirë me emisionet e këtij sezoni. Unë me “Bar Sport Skedina” dhe ajo me “Zona Gol”.
Sa për marrëdhënien me Ildën, ju jeni më shumë rivale apo mikesha me njëra-tjetrën, dhe ç’mund të rrëfesh ndonjë paskuintë rreth konkurrencës mes gazetareve të sportit?
Gjithmonë do të jetë kjo ideja që femrat shkojnë keq me njëra-tjetrën. Me ne nuk ndodh. Ose të paktën nuk e shohim njëra-tjetrën rivale nga fakti se jemi femra. Në “Super Sport” është një staf i madh gazetarësh shume profesionistë dhe të gjithë kemi një qëllim të përbashkët, që të gjithë emisionet dhe çdo gjë tjetër aty të shkojë në mënyrën më të mirë të mundshme, dhe Supersport të jetë referencë për të gjithë sportdashësit. Shumë pak gjëra duken në ekran, por ne realisht kemi të gjithë marrëdhënie shumë të mirë edhe jashtë punës, ku mblidhemi shpesh edhe për dreka e darka. Në “Super sport” është një ambient pozitiv dhe shumë miqësor, ne funksionojmë si familje, ose nëse e lidhim me sportin, si skuadër e vërtetë.
Mami e re me linja të bukura. Si arrin ta mbash trupin në formë pas lindjes?
Duhet të them faleminderit Zot ose mami dhe babi për trupin që më keni dhënë, sepse jam njeri shumë pa vullnet në këtë pjesë.
Pas lindjes së djalit je kujdesur për të sjellë trupin në formë?
Nuk jam kujdesur për të ardhur në formë, por një meritë të madhe për këtë e ka edhe vetë Arbori, që nuk më lë të pushoj një moment se duhet ta ndjek kudo.
Pra nuk bën palestër?
Nuk bëj dot palestër më shumë se dy javë.
Po dietat i praktikon?
Jo, nuk mbaj dot dieta.
Marrëdhënia jote me ushqimin si është?
Po më thanë këtë mos e ha se të shëndosh aty më rri mendja (qesh).
Të lindësh në moshë të re është avantazh apo disavantazh nisur nga eksperienca jote personale?
Çdo moshë ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Në të 20- at je gati nga ana fizike për një fëmijë, ndërsa në të 30-at je gati nga ana psikologjike thonë.
Pra për ty fëmija erdhi në momentin dhe moshën e duhur?
Por unë kam qenë shumë gati për të dyja këto që përmenda më sipër gjithsesi.