Blerina Braka dhe Geri Matohiti ja dalin të duken seksi edhe gjatë shtatzënisë

Këngëtarja Blerina Braka dhe ish-lojtarja e “Big Brother”, Geri Matohiti janë duke shijuar pritjen e ëmbël të fëmijëve të tyre të parë. Duket se po kalojnë muaj të qetë në pritje për t’u bërë nëna së shpejti. Në fakt asgjë nuk i lidh me njëra-tjetrqn përveç faktit që të dyja kanë stil të njëjtë veshjeje, duke ja dalë të duken seksi dhe në shtatzëni. Nga fotot dhe videot që kanë postuar përveç barkut të rrumbullakosur të secilës bie në sy fakti që truku i tyre për t’u dukur seksi, është se ekspozojnë dekoldenë. Ide e mirë apo jo?