Bleona Qereti ndërron vitet duke kënduar, shikoni ku performoi si sex simbol

Bleona Qereti ka ndërruar vitet në mënyrën mw speciale në një resort në Sankt Moritz në Zvicër. Në Instagram ka postuar fotot ditën duke shijuar borën me bikini dhe darkën si bilionere me mikun e saj. Foto e fundit është postuar nga këngëtarja pas performancës në club, ku këndon dhe kërcen si sex simbol. Të pranishmit kanë nxituar ta fotografojnë e filmojnë Bleonën ndërsa ishte duke zbritur shkallët.