Bledi Mane: “Do jem në finale! Olta në mes, unë majtas dhe Luizi djathtas” + video

Nga një bisedë kokë më kokë me Oltën, Bledi e ka sjellë dialogun te finalja. Ai e shikon veten finalist. Shiko videon më poshtë.

Olta në mes, Bledi majtas dhe Luizi djathtas. Kështu e shikon finalen gazetari që hyri mbrëmjen e djeshme në BBV.

Ti je aktore i thotë ai Oltës, ke bërë shumë role duke dhënë dhe duke marrë nga roli, nuk është kompliment por ti je shumë dimensionale, i drejtohet ai.

Ti dukesh ndryshe çdo ditë jave, vazhdon ai. Po ky është super kompliment, ti po më mahnit, ia kthen Olta.

Bledi vazhdon i thotë se ajo është një lojtare e fortë, ai do t’ua thotë edhe gocave me zë të lartë se ato nuk janë në nivelin e Luizit dhe të Oltës.

Pse do ta bësh këtë, e pyet Olta. Sepse ju dua në finale, i thotë Bledi. Unë dua të jem i treti i vërteti…