Bekim Balaj & Odise Roshi vishen si vëllezër binjakë

Odise-Roshi-2

Futbollistët e Kombëtares, Bekim Balaj dhe Odise Roshi dihet që janë shumë miq me njëri-tjetrin. Të dy djem me shije, së fundi kanë tërhequr vëmendjen me stilin e veshjes pothuaj njësoj sikur rë jenë vëllezër binjakë. Me trikot të së njëjtës markë dhe xhinset po ashtu i kanë bërë kalimtarët të kthejnë kokën nga ata në rrugët e Moskës.