Bashkëshortja gazetare e Ramush Haradinaj ka stilin e saj, ja si vishet Anita në festat e Tiranës

Ramush-Haradinaj-2

Kryeministri i Qeverisë së re të Kosovës, Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Anita ishin të pranishëm mes personaliteteve të rëndësishëm të politikës, biznesit e televizionit në këtë 10 vjetor “Ora News” në Tiranë. Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK-së) ka veshur kostum e zi klasik, ndërsa Anita guxon me ngjyrat.