Balerini i njohur bëhet baba, vjen në jetë Isabel

Balerini i njohur Dion Gjinika është sot baba për herë të parë i një vajzë. “Keep calm and welcome Isabel”, ishte mënyra që balerini i “Dancing with the stars” zgjodhi për të dhënë lajmin në Instagram. Shumë shpejt vërshuan urimet për Dionin dhe partneren e tij Besim, duke i uruar për jetë të lumtur. /Story.al/