Balerinat bëhen një trup i vetëm, dhe ngacmojnë keq fantazinë e meshkujve

Balerinat e njohura Isida Mollaymeri dhe Adela Lami kanë realizuar një set fotosh provokuese gjatë provave të spektaklit “Dancing with the Stars”, që nis më datë 23 mars në “Vizion Plus”. Mënyra si komportohen pranë njëra-tjetrës ngacmon fantazinë mashkullore, të provokuar edhe nga fiziku super në formë i secilës. Isida dhe Adela janë jo vetëm kolege, por edhe mikesha jashtë punës. /Story.al/