Balerina dhe modelja puthen në buzë, çudisin Adela Lami dhe Lei Kraja

Balerina e “Dancing with the stars”, Adela Lami dhe modelja Lei Kraja kanë çuditur me foton e fundit ku duket sikur puthen në buzë. Ka qenë Adel ajo që ka postuar momentin hot në Instagram, sipër të cilës shkruan “rastësia është gold”. Në profilet e tyre gjenden foto nga argëtimet e tyre siç ishtë ndërrimi i viteve, që dëshmon faktin se ato janë shumë mikesha.