Babi i Adele ankohet në polici për fqinjën, shkak këngëtarja

Babai i këngëtares Adele ka njoftuar së fundmi policinë pas një fqinj i tij dëgjonte këngët e saj.

Babai,Mark Evans, e ka bërë një ankesë të tillë për shkak të prishjes së rendit të qetësisë. Fqinja Keeley Fry, për të cilën është ankuar Mark ka treguar se ai vazhdimisht i kërkonte që mos të këndonte këngët e këngëtares.

“Ai thoshte se po i ndikojnë në gjum, pasi janë këngë acaruse. U surprizova sepse unë jam fanse e madhe e Adele dhe gjatë gjithë kohës i dëgjoj projektet e saj”.

Raportet mes Adele dhe babait të saj nuk kanë qenë të mira që nga viti 1991, kur u nda nga mamaja e saj.