As çokollata dhe as lule, Mirjeta Shala e festoi Shën Valentinin me birra

Mirjeta Shala është një nga vajzat e bukura të Kosovës, e cila njihet mbajtësja e kurorës së “Miss Universe Kosovo” në vitin 2013. Tashmë një mami dhe bashkëshorte e lumutur, Mirjeta ndan shpesh foto në Instagram me familjen e saj. E ndërkohë që të gjithë prisnin që ajo të festonte Shën Valentinin dje me lule e çokollata, nuk ndodhi kështu. Mirjeta festoi me burrin e saj ditën e të dashuruarve duke pirë birra.