Art Abazi më në fund pozon me të dashurën

Art-Abazi-2

Këngëtari Art Abazi ka tash e një kohë që në rrjete sociale, me raste, shfaq një vajzë misterioze e cila i ka vjedhur zemrën. Dihet se ajo jeton në Tiranë dhe kjo është arsyeja e rrugës së shpeshtë përtej kufirit të këngëtarit. E me personin e zemrës, ai është shfaqur sot.Këngëtari, ëndërr e shumë vajzave ka pozuar përkrah të dashurës në një foto ikonë nga udhëtimi i përbashkët drejt Stambollit, shkruan Prive. S’na mbetet gjë tjetër pos t’iu urojmë një pushim të këndshëm në shtetin turk!