Arsyet pse këngëtarja Celine Dion është dobësuar kaq shumë?

Të gjithë mendojnë se këngëtarja e famshme Celine Dion është anoreksioke.

Por ajo e mohoi këtë, në një intervistë për “The Guardian ajo tha: “Unë nuk jam anoreksike. Njerëzit mërziten sepse unë jam e dobët pa bërë asnjë përpjekje, por unë kështu kam qënë gjatë gjithë jetës sime. Askush në familjen time nuk është mbi peshë”.

Dion është shprehur se pas vdekjes së bashkshortit, hyrja në botën e modës e ka ndihmuar disi për të kaluar humbjen e tij.

LONDON, ENGLAND – JULY 05: Celine Dion performs live at Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park at Hyde Park on July 05, 2019 in London, England. (Photo by Samir Hussein/Redferns)

Ajo është përqëndruar në biznes.

Dhe mbetet të kuptohet se humbja e saj në peshë është mungesa e bashkësortit.