Armela Hyseni & Katerina Shkëmbi shumë seksi për të dalë në rrugë

Armela-Hyseni-2

Janë të dyja ish-lojtare të “Big Brother” në dy edicione të ndryshme, të cilat hynë në lojë pas eksperiencave si modele. Armela Hyseni dhe Katerina Shkëmbi shpesh postojnë foto artistike dhe ekspozijnë linjat e tyre. Me këto foto të vajzave zbulojmë armën e fortë të secilës sa i pëket fizikut. Duket se Katerina mburret me të pasmet, ndërsa Armela me gjoksin. Bie në sy fakti që të dyja janë fotografuar në ambient të hapur apo në rrugë me këto veshje. A nuk duken pak si shumë seksi për të dalë kështu në rrugë?!