Armando Sadiku është bërë baba për herë të dytë

Ai dhe bashkëshortja e tij Elona kanë pritur në jetë djalin e dytë, Leon, teksa kujtojmë se në tetor të vitit 2021 ata u bënë prindër për herë të parë me djalin që e pagëzuan me emrin Luis ❤️

Me jetë të gjatë baby Leon

“Hello world, I am Leon, the new member of the family” ka shkruar futbollisti.

foli.al