Anxhelina Hadërgjonajt i ndodh e papritura, njofton miqtë për humbjen e….

Vetëm edhe pak ditë kanë mbetur deri në publikimit e projektit rikthyes të Anxhelina Hadërgjonajt.

Këngëtarja erdhi në Shqipëri e Kosovë për të realizuar projektin, i cili është në gjuhën angleze dhe ka synim tregun ndërkombëtar. Pasi u kthye në Amerikë, Anxhelinës i ndodhi një e papritur, shkruan Prive. Këngëtarja njoftoi përmes Instagramit se i ka humbur telefoni edhe asaj edhe mikut të saj, grimerit Ariel.