Andi Bejtja tregon ndodhinë në panair me të burgosurin në Greqi: Çoi njeri enkas tek unë për…!

“AtdheDashuri” (Me 50 poezi t’i thuash të gjitha) ishte libri me të cilin gazetari i njohur, Andi Bejtja u prezantua në Pnairin e Librit 2019. Por në mbyllje të panairit, Andi ka bërë një postim të pazakontë në profilin e tij në Facebook, ku tregon se ç’i ndodhi me një porosi që i kishte ardhur nga një i burgosur në Greqi. “Kjo qe gjëja më e bukur që më ndodhi sot! Lupo nga një burg në Greqi çoi njeri enkas për të marrë librin tim…Lupo u bëftë më e mira për Ty dhe shkokët e Tu …Flm!.

Andi-Bejtja-2

Kështu shkruan Andi sipër fotos ku shihet kopertina e librit të tij dhe dedikimi për porositësin nga burgu, të shkruan me shkrim dore ndërsa thotë: Për Lupon dhe shokët e tij në burg në Greqi”. Kujtojmë që në reagimin e parë në Facebook, gazetari publikoi një video ku libri i tij ishte futur mes librit të Laura Vorpsit dhe Angela Martinit.“Si mund të kesh shpresë të shesësh ndonjë libër në panair; kur të fusin mes këmbëve më të bukura në Tiranën e viteve ’90-të dhe një topmodeleje ndërkombëtare”, shkruante Bejtja. /Story.al