Alfonso Signorini habit me deklaratën: Maria De Filipi ka 20 vjet që s’bën seks me Maurizion

Gazetari Italian, Alfonso Signorini ka bërë një deklaratë jo të zakonshme për çiftin e famshëm Maurizio Costanzo dhe Maria De Filippi. Gazetari nuk e bëri deklaratën në faqet e “Chi”, gazetës së showbiz-it në të cilën ai është drejtor, por drejtpërdrejt në televizion dhe pikërisht në programin “La Repubblica delle Donne”.

Alfonso-Signorini-2

Opinionisti televiziv ka zbuluar një fakt veçanërisht intim, që ka të bëjë me dy figurat e njohura të televizionit italian. Sipas deklaratave të tij, për më shumë se 20 vjet, dy drejtuesit e njohur të “Mediaset” kanë fjetur në dhoma gjumi të ndara, shkruan Lapsi.al. Tema e emisionit ishte ajo që njihet me termin “martesa të bardha”, që është bashkëjetesa mes njerëzve që janë të martuar por nuk praktikojnë marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin.

Alfonso-Signorini-1

Pavarsisht kësaj mungese, këto çifte mbesin njësoj të bashkuar, siç është dhe rasti midis Maurizio dhe Maria-s, sipas Signorini-t.