Alessio Alia baba për herë të dytë

1514741158993-1

Alessio Alia dhe partnerja e tij Katherine kanë ndarë miqtë një foto shumë të bukur familjare. Ata kanë pozuar nga Australia me vajzën, duke dhënë lajmin se janë në pritje të fëmijës së lumtur.