Albërie Hadërgjonaj tregon debatet me ish-burrin: “Më thoshte normal që s’mbush ti se ke pirë…”

“S’prekte enë me dorë, i laja gjithmonë vetëm unë. Kështu i thashë: Ti në shtëpinë tënde, unë në timen”, tregoi këngëtarja duke qeshur.Albëria gjithashtu zbuloi një detaj që e bëri për të qeshur publikun. Ajo tregoi se ishte ushqyer me gji deri në moshën 7-vjeçare dhe këtë gjë ish-burri e kishte përdorur kundër saj gjatë një debati.“Normal që s’mbush ti se ke pirë cicë deri 7 vjeçe!”, tregoi t’i kishte thënë ai Albëries, e cila vendosi ta rrëfej me pak humor para fëmijëve. Këngëtarja tregoi se ishte bërë nënë në moshën 15-vjeçare, dhe ka dy vajza nga martesa e saj.