Albano në plane për të zgjeruar familjen: Sa të dal do bëhem baba

Në podkastin e Diteas dhe Renisit, fermerët “VIP” kanë patur mundësinë të tregojnë më shumë nga vetja dhe planet e tyre për të ardhmen. Albano ka shprehur dëshirën që të bëhet baba. Ai madje tha se gjëja e parë që do të bënte sapo të përfundonte eksperiencën në “Ferma Vip”, është pikërisht një bebe në familjen e tij.

“Nuk kam qenë gati të kisha fëmijë, se kam ndjerë. Por tani, gjëja e parë që do të bëj kur të dalë jashtë është të bëj fëmijë. Sepse fëmija paska një forcë, lëkund burrat më të fortë”, është shprehur Albano.

Ora News