Alban Ramosaj bëhet biond dhe shijon Amsterdamin

Këngëtari Alban Ramosaj është transformuar në pamjen e tij, një ndryshim ky që ka ardhur vetëm nga ndryshimi i ngjyrës së flokëve. Albani është bërë biond, dhe i veshur me lëkurë e duke tymosur cigare duket se po e shijon në maksimum qytetin ku ndodhet, Amsterdamin.