Aktorja më e bukur turke kurorëzohet në martesë në një ceremoni madhështore

Fatmagul Faki, është një prej aktoreve më të bukura turke. Ajo ka qenë pjesë e disa projekteve kinematografik të njohur, përfshirë këtu “Vajzat e diellit”. Së fundmi ajo ka zbuluar se është kurorëzuar në martesë me partnerin e saj Kerem Lafçi. Çifti ka organizuar një dasmë madhështore me miqë, familjarë dhe njerëz të njohur nga publiku. Ka qenë aktorja ajo që ka publikuar një foto të të dyve në të cilën shkruan: “Deri në fund të jetës “.

Fatmagul-Faki-2

Fatmagul dhe Kerem kanë një lidhje prej 2 vitesh të cilën e kanë mbajtur gjithmonë jashtë vëmendjes së medias e së fundmi vendosën ta kurorëzojnë.

Fatmagul-Faki-3

Fatmagul Faki, është një prej aktoreve më të bukura turke. Ajo ka qenë pjesë e disa projekteve kinematografik të njohur, përfshirë këtu “Vajzat e diellit”. Së fundmi ajo ka zbuluar se është kurorëzuar në martesë me partnerin e saj Kerem Lafçi. Çifti ka organizuar një dasmë madhështore me miqë, familjarë dhe njerëz të njohur nga publiku.

Fatmagul-Faki-4

Ka qenë aktorja ajo që ka publikuar një foto të të dyve në të cilën shkruan: “Deri në fund të jetës “. Fatmagul dhe Kerem kanë një lidhje prej 2 vitesh të cilën e kanë mbajtur gjithmonë jashtë vëmendjes së medias e së fundmi vendosën ta kurorëzojnë.