Aktorja e “Portokalli-së” organizon festë princash për djalin 1 vjeç

1519586095939-1

Aktorja e “Portokalli-së”, Delinda Zhupa ka organizuar një festë të veçantë me rastin e 1-vjetorit të djalit Dasantin. Një tortë në ngjyrën blu me kurorën e princit sipër, ku shkruhej sipër emri i djalit ishte surpriza e aktores dhe bashkëshortit Eldo për ditëlindjen e parë të fëmijës së tyre të parë.”U bëfsh edhe 100 princi jonë Dasantin!”, shkruante Delinda poshtë fotos me djalin në krah.