Aktorët turq të lodhur nga jeta e qytetit, vendosen të gjithë në fshat

Jeta e zhurmshme e qytetit është shumë e lodhshme për të gjithë. Kjo jetë bëhet më e vështirë kur je personazh publik dhe nuk dëshiron që të ekspozohesh shumë. Për të shmangur këto probleme aktorët e famshëm turq, janë larguar drejt fshatit ku kanë vilat e tyre. Të fundit ishin Almeda Abazi dhe Tolgahan. Çifti u zhvendos për të jetuar në një fshat në Stamboll, i cili njihet për bukurinë që ofron. Por para tyre e kanë bërë edhe personazhe të tjerë, shtëpitë e të cilëve po jua tregojmë më poshtë./Who