Adriana Lima habiti fansat me daljen e fundit në tepihun e kuq: Çfarë ka ndodhur me fytyrën e saj?

Adriana Lima është shfaqur në premierën e filmit “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes” në Los Angeles me gjithë familjen, ndërsa ndryshimi në fytyrën e saj nuk kaloi pa u vënë re.

Gjegjësisht, modelja është shfaqur me sy dukshëm të pjerrët dhe vetulla të ngritura, gjë që ka shkaktuar një ortek komentesh në rrjetet sociale.

Shumë përdorues shfaqën dyshimet se bëhej fjalë për procedurën ‘Fox Eyes’, e cila u provua nga shumë femra të famshme dhe që u bë një lloj trendi në botë.

Gjegjësisht, modelja është shfaqur me sy dukshëm të pjerrët dhe vetulla të ngritura, gjë që ka shkaktuar një ortek komentesh në rrjetet sociale.

Shumë përdorues shfaqën dyshimet se bëhej fjalë për procedurën ‘Fox Eyes’, e cila u provua nga shumë femra të famshme dhe që u bë një lloj trendi në botë.

Telegrafi