Adi Krasta e thotë hapur: Për mua drejtuesi televiziv më i mirë është…

“Kthehet në televizion David Latterman-për mua drejtuesi televiziv më i mirë pas Johnny Carson…(My next guest – Netflix), ishte ky statusi i të premtes mbrëma, që moderatori i njohur Adi Krasta ndau me
ndjekësit e tij, shoqëruar dhe me dy foto ilustruese. Ky është ndër postimet rralla të Krastës në profilet e tij zyrtare, pasi e pamë nëskenën e Festivalit të 56-të të Këngës në RTSH në Pallatin e Kongreseve. 70 vjeçari David Michael Letterman është drejtues amerikan televiziv, komedian, shkrimtar dhe producent. Ai drejtoi për 33 vite talk show-n e netëve të vona nga viti ‘80-të deri në 2015-ën. Sigurisht Latterman për Krastën vjen pas një prej presonaliteteve më të famshme televizive Johnny Carson, që njihet si drejtuesi “The Tonight Show” për 30 vjet.