Adelina Tahiri shtatzënë? Pret fëmijën e parë me milionerin 50-vjeçar

Adelina Tahiri shpalli zyrtarisht fejesën vitin e kaluar dhe shumë shpejt ata u martuan në një ceremoni private me bashkëshortin e saj, Serjoza Markov. Duket se çifti kanë vendosur ta zgjerojnë familjen sa më shpejt. Sipas disa burimeve Adelina është në pritje të fëmijës së parë, ajo bashkë me bashkëshortin e saj janë parë në ambjentet e spitalit gjinekologjik në Shkup.