Adelina Ismajli në kulmin e shtatzënisë dhe bukurisë

Adelina-Ismajli-2

Këngëtarja nga Kosova Adelina Ismajli tashmë është në pritje të fëmijës së saj të parë me bashkëshortin Val Krasniqi. Këngëtarja është në kulmin e shtatzënisë dhe bukurisë, pasi duket shumë në formë. Ajo aktualisht ështe tërhequr nga muzika, duke iu dorëzuar jetës së qetë familjare në Zvicër.